Česta pitanja

[two_third]

Web shop LODOLI je u vlasništvu Odoli d.o.o. Opći poslovni uvjeti vrijede za registrirane korisnike. Svaka osoba koja je sposobna poslovati i slaže se s poslovnim uvjetima Odoli d.o.o. može postati registrirani korisnik (u nastavku korisnik ili registrirani korisnik). Kupac se mora registrirati kod svoje prve transakcije, ispunjavanjem svakog polja sa svojim valjanim podatcima. Sporazum o općim uvjetima poslovanja se potvrđuje s registracijom i daje kupcu status registriranog korisnika. Korisnik je dužan voditi brigu o lozinki sigurnosti i mijenjati ju u neko određeno vrijeme. Odoli d.o.o. nije odgovoran za zlouporabu korisničke lozinke, ali on će poduzeti sve mjere odmah nakon korisničkog izvješća Odoli d.o.o. o mogućoj zlouporabi. Odoli d.o.o. se apsolutno odriče svake odgovornosti koja se može pojaviti ili na bilo koji način u vezi s korištenjem imenovane web stranice, bilo kojeg korisnika u korištenju ili zlouporabe imenom web stranica, te za štetu nanesenu korisniku ili trećoj osobi u vezi s uporabom ili zlouporabom imenovanog sadržaja web stranice.

Registrirani korisnik ima pravo na kupnju robe na našim web stranicama u dobroj vjeri i namjeri. Odoli d.o.o. ima pravo da mijenja opće poslovne i uvjete korištenja i ima dozvolu za promjenu sadržaja navedenih web stranica u bilo kojem trenutku. Promjene vrijede od trenutka njihove objave te će biti prijavljen korisniku putem e-maila. Kod predstojećih web stranica, pretpostavlja se da je korisnik upoznat s ugovorima i uvjetima korištenja koji se potvrđuju kod prve kupnje.

Odoli d.o.o. će sačuvati informacije brzim i točnim, ali ne preuzima odgovornost za eventualno netočno objavljene informacije. Odoli d.o.o. ne preuzima odgovornost ili krivnju za pogrešku od gore navedenog sadržaja web stranice , niti za točnost najavljenih informacija, npr. nije odgovoran za bilo koju privremenu web stranicu pogreške od parcijalnih pogreški. Fotografija koja je prikazana na gore navedenim web stranicama i na stranicama poslovnog suradnika može razlikovati oblik kupljene robe . Ako se kupovna roba znatno razlikuje od oblika kupljene robe Odoli d.o.o. će obavijestiti korisnika i raditi prema dogovoru.

NARUČIVANJE

Svaki registrirani korisnik ima pravo na kupnju robe oblika Odoli d.o.o. , prikazane na našim stranicama. Zakon o prodaji između registriranih korisnika i Odoli d.o.o. postaje legitiman nakon primitka kupljene robe.

Odoli je dužan dostaviti sve naručene i plaćene robe dionica prisutne u trenutku isporuke. U slučaju da nije moguća isporuka, Odoli će kontaktirati korisnika i dogovoriti drugi termin isporuke, zamjena robe ili otkaz naručenih roba, dok su ostale robe na raspolaganju će se nastaviti. U slučaju nemoguće isporuke naručene i plaćene robe Odoli  d.o.o. će vratiti novac.

CIJENE

Sve navedene cijene su izražene u Hrvatskim kunama i sadrže zakonom propisani PDV-a postotak. Ponude i cijene za posebne ponude vrijede do isteka roka valjanosti navedenog na web stranici ili do isteka zaliha.

Cijena ne sadrži stopu isporuke , koja će biti odvojeno navedena prilikom kupovine robe. Dodatna isporuka stope neće biti izračunata za djelomično isporučene robe, ali može biti povećana, dok se dostavlja, u skladu s uvjetima dostave.

Jamstvo, reklamacija i servis

Sve robe navedene na našim web shopovima su pokrivene garancijom proizvođača. Jamstvo uvjeta određuje proizvođač i kao takvi prenosi Odoli d.o.o. korisnicima.

Sva roba se ispituje u detalje i postupa u top stanju prije dostavljenja u dostave. Ako korisnik primjeti štete na robi nastale za vrijeme prijevoza, dužan je obavijestiti Odoli d.o.o. , putem telefona ili e-mailom, odmah. U tom slučaju Odoli d.o.o. će dostaviti novu robu za korisnika bez dodatnih troškova.

U drugim slučajevima, reklamacije za kupljene robe obrađuju se tijekom razdoblja garancije zajamčena uvjetima utvrđenim za određene robe.

Dobavljači navedeni na našem web shopu osiguravaju servis prema zakonskoj regulativi Republike Hrvatske.

DOSTAVA

Dostava naručene i plaćene robe će se obaviti u roku od 2-7 radnih dana na području Republike Hrvatska, a u roku od 30 dana za međunarodne pomorske plovidbe (subota i nedjelja se ne računaju).

Korisnik je dužan da se identificira uslužnom zaposleniku dostave, da se provjere eventualne štete na robi, i da se potpiše papir za isporuku (ako je zadovoljan s robom), što je potvrda za prijem isporuke robe. U slučaju oštećenja robe, korisnik je dužan vratiti robu za isporuku uslužnom zaposleniku. Odoli d.o.o. se odriče odgovornosti što se može dogoditi obliku u trenutku isporuke dostava do trenutka isporuke korisnika (kupca).

PLAĆANJE

Plaćanje naručenih roba se može platiti putem naloga za plaćanje, bankovnom doznakom ili Paypalom.

U slučaju odabira plaćanja putem naloga za plaćanje ili plaćanje općenito, korisnik će dobiti, putem e-maila, potvrde kako bi zajedno s podacima potrebnim za plaćanje. Naručena roba je isporučena korisniku nakon provjere plaćanja, u dogovoru roka isporuke.

Prilikom odabira plaćanja putem kreditne kartice, korisnik će dobiti, putem e-maila, potvrdu transakcije s odobrenjem informacije.

NAPOMENA: Korisnikova kreditna kartica se ne naplaćuje u ovom trenutku. Informacije su “caked” i punjenje je najavljeno. Radnici Odoli d.o.o. provjeravaju dostupnost naručene robe. Nakon što je korisnikova roba spremna za utovariti , kreditna kartica će biti naplaćena od strane Odoli d.o.o.. Iznos naplaćen može biti jednak ili manji od odobrenog iznosa ako sva naručena roba se ne može isporučiti, u trenutku naručivanja, koja će biti prijavljena korisniku.

KOMUNIKACIJA

Razne poruke ću biti poslane korisniku na e-mail adresu nakon učinjene transakcije (registracija potvrde, potvrde narudžbe, otpremnice ili otkaza, potvrde punjenja ili otkaz). Te je korisnik dužan dati valjane informacije na valjanu e-mail adresu.

[/two_third]

X