Making the world sexier since 1998.

Dostava

DOSTAVA I PLAĆANJE

Cijena dostave

Svi paketi šalju se u suradnji s Hrvatskom poštom, s kojom smo sklopili ugovor o suradnji.

Ako želite brzu dostavu postoji mogućnost slanja putem HP ekspressa – doplata za ovu dostavu je 15 kn. Za tu vrstu dostave nazovite nas na broj 047/64 20 641 ili pišite na lodoli@lodoli.hr

Cjenik dostave:

Dostava Hrvatska pošta – (narudžbe do 300,00 kn): 30,00 kn

Dostava Hrvatska pošta – (narudžbe iznad 300,01 kn): BESPLATNA DOSTAVA

DOSTAVA I ISPORUKA PAKETA:

Možete birati dvije mogućnosti isporuke pošiljke

a) Dostava na vrata – plaćanje pouzećem – Hrvatska pošta

Sve pošiljke šalju se Hrvatskom poštom pouzećem te se dostavljaju u roku od 2-4 radnog dana od slanja pošiljke u cijeloj Hrvatskoj, osim za otoke te manji broj mjesta za koja postoji poseban raspored dostave.

b) Preuzimanje paketa ,,poste restante” – Hrvatska pošta

Za ovu vrstu dostave napomeni prilikom narudžbe napišite “Preuzimanje u Hrvatskoj pošti” Narudžbe i uplate zaprimljene od ponedjeljka do petka do 14:00h u 3 radna dana. Paket možete preuzeti 5 radnih dana nakon narudžbe u glavnoj pošti u Vašem mjestu. Napomene: Obavijest o prispijeću pošiljke NE dolazi na Vašu adresu, već paket možete preuzeti u radnom vremenu glavne pošte u Vašem mjestu. U koliko želite saznati koja je glavna pošta u Vašem mjestu te informacije o radnom vremenu, kontaktirajte Kontaktni centar Hrvatske pošte na besplatni broj telefona 0800 303 304.

OPĆI UVJETI DOSTAVE I PREUZIMANJA PAKETA

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna VANJSKA oštećenja pošiljke tj. paketa i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva veća vanjska oštećenja. U tom slučaju vas molimo da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

VALJANOST PONUDE

Prilikom kupnje važeće su cijene koje su vrijedile u trenutku potvrđivanja narudžbe. Sve cijene ne uključuju PDV. Cijene u online trgovini prodavatelj može mijenjati bez prethodne najave.

Sve informacije objavljene na web stranici su okvirne (npr. opisi proizvoda, specifikacije, fotografije i sl.). Slike mogu biti simbolične i ne odražavaju uvijek u potpunosti stvarne činjenice. Zadržavamo pravo na manje izmjene u opisu proizvoda bez obveze prethodnog obavještavanja korisnika.

Cijene u ponudi vrijede za 3 dana.

NEPREUZETE POŠILJKE

Kupac se Obligacijskom zakonu obavezuje da naručene pošiljke preuzme i plati iznos otkupnine. Za sve nepreuzete pakete (vraćene zbog pogrešne adrese, nedostupnosti kupca ili bilo kojeg drugog razloga) zadržavamo pravo naplate troškova odlazne i povratne dostave te ugovornu kaznu u iznosu od 100 KN. U primjeru lažnih narudžba budemo primorani IP adresu prijaviti kao zlouporabu.