O nama

Lodoli Priča

Mala Hrvatska tvornica odjeće kvalitnog i inovativnog dizajna sa tradicijom dužom od 10 godina. Svaki komad robe je skrojen, sašiven i proizveden u Karlovcu na Turnju u našoj maloj manufakturi u kojoj svaki komad odjeće prolazi kroz marljive ruke naših šivačica. Ulažemo veliki trud kako bi Vaše kritike implementirali u svaki sljedeći izrađeni kroj i proizvedeni komad odjeće.

Vlasnik branda je Roland Lodoli koji je 2008g. krenuo u proizvodnju donjeg rublja, te je svojim kreativnim i upornim radom ponudu proširio sportskom odjećom.

Proizvodnja svakog proizvoda kreće sa izradom kroja, potom izrade testnih uzoraka. Nakon toga slijedi isprobavanje na određenom testnom uzorku ljudi kako bi svaki sljedeći proizvedeni komad bio što udobniji za nošenje, funkcionalan i naravno vizulno privlačan.

Slušamo Vas!
Cilj i vizija našeg poslovanja je da svaki kupac bude zadovoljan našim proizvodima, ali koliko god se trudili svjesni smo da može doći do grešaka ili da neće svi proizvodi svima jednako odgovarati. Molimo sve koji se nađu u toj poziciji da nam pošalju upit i kritiku, kako bi mogli smislili nova kreativna rješenja.

KOMENTARI NAŠIH KUPACA

menulifestyle.eu/pripreme-za-miss-svijeta-s-hrvatskim-sportskim-brendom-lodoli
obitelj.hr/jeste-li-culi-za-lodoli-brand
cromoda.com/lodoli-underwear-la-bomba-vs-push-up
kaportal.net.hr/lodoli-rublje-made-ka-hit-usa-muski-odgovor-na-zenski-push-dolazi-iz-karlovacke-tvornice
cromoda.com/lodoli-macizam-na-hrvatski-nacin

Podaci o firmi

Tvrtka: ODOLI d.o.o. za proizvodnju i usluge
Karlovac (Grad Karlovac)
Turan 103/K 47000
Hrvatska

Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu – stalna služba u Karlovcu

MBS
081046172
OIB
28683427394
EUID
HRSR.081046172

Kontakti:

Telefon: 047 642064

Email: prodaja@lodoli.hr

X