Povrati i zamjene robe

Povrati

Želite li vratiti artikl koji ste kupili preko naše internetske stranice, vratite ga zajedno sa dokumentom za Raskid ugovora (Dokument za raskid ugovora) uz Račun i pošaljete mail na e-mail prodaja@lodoli.hr Odjevni predmeti moraju biti u besprijekornom stanju (nekorišteni, neoprani, s unutarnjim etiketama i u originalnoj ambalaži) te s odgovarajućom potvrdom kupnje. Rok za povrat je 14 dana od datuma kupnje. Povrati se uvijek moraju izvršiti u istoj zemlji u kojoj je obavljena kupnja.

Povrat na kućnoj adresi

U nastavku su navedeni koraci koje treba slijediti:

  • Ispunite i priložite dokument za raskid ugovora.
  • Zapakirajte artikl/e u originalnu ambalažu, te zajedno s Računom i Dokumentom za raskid ugovora stavite u kutiju i zatvorite.
  • Predajte zatvorenu kutiju kuriru na adresi koju ste naveli.
  • U zakonskom roku izvršit ćemo povrat sredstava na Vaš račun. Ako ste plaćanje na našoj stranici obavili putem kartice, sredstva će biti vraćena na isti račun s kojega je i izvršena uplata. Ukoliko se radi o plaćanju pouzećem gotovinom prilikom preuzimanja robe, nakon što utvrdimo ispravnost vraćene robe zatražit ćemo od Vas podatke za uplatu povrata sredstava Vaše narudžbe.
  • Molimo Vas da prilikom slanja informacija obratite pozornost, jer kupac sam snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka.
  • Nakon što odobrimo povrat i nakon što ga provede Vaša banka (procijenjeno vrijeme ovisi o banci) na mail ćete dobiti potvrdnu e-poštu koja Vas obavještava da ćete primiti odgovarajući iznos na Vaš račun. U slučaju ako dobijete neodgovarajući iznos Vašeg povrata pošaljite e-mail na prodaja@lodoli.hr Problem ćemo riješiti u što kraćem roku.

Lodoli ima pravo odbiti povrate koji su primljeni ili poslani izvan definiranog roka kao i odjevne predmete koji nisu u istom stanju kao što su i primljeni.

Za sve iznose manje od 300,00 kn naplaćuje se dostava u iznosu od 30,00 kn.

Dokument za raskid ugovora možete naći na sljedećoj poveznici: Dokument za raskid ugovora
 

Proizvod s greškom

U iznimnom slučaju kada primite artikl s greškom, pošaljite e-poštu na prodaja@lodoli.hr Riješiti ćemo problem u što kraćem roku.

X