Dostava

DOSTAVA I PLAĆANJE

Cijena dostave

Svi paketi šalju se u suradnji s GLS-om, s kojom smo sklopili ugovor o suradnji.

 

Cjenik dostave:

Dostava GLS – (narudžbe do 300,00 kn): 30,00 kn

Dostava GLS – (narudžbe iznad 300,01 kn): BESPLATNA DOSTAVA

DOSTAVA I ISPORUKA PAKETA:

Možete birati dvije mogućnosti isporuke pošiljke

 Dostava na vrata – plaćanje pouzećem – 

Sve pošiljke šalju se GLS-om. pouzećem te se dostavljaju u roku od 2-4 radnog dana od slanja pošiljke u cijeloj Hrvatskoj, osim za otoke te manji broj mjesta za koja postoji poseban raspored dostave.

 

OPĆI UVJETI DOSTAVE I PREUZIMANJA PAKETA

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna VANJSKA oštećenja pošiljke tj. paketa i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva veća vanjska oštećenja. U tom slučaju vas molimo da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

VALJANOST PONUDE

Prilikom kupnje važeće su cijene koje su vrijedile u trenutku potvrđivanja narudžbe. Sve cijene ne uključuju PDV. Cijene u online trgovini prodavatelj može mijenjati bez prethodne najave.

Sve informacije objavljene na web stranici su okvirne (npr. opisi proizvoda, specifikacije, fotografije i sl.). Slike mogu biti simbolične i ne odražavaju uvijek u potpunosti stvarne činjenice. Zadržavamo pravo na manje izmjene u opisu proizvoda bez obveze prethodnog obavještavanja korisnika.

Cijene u ponudi vrijede za 3 dana.

NEPREUZETE POŠILJKE

Kupac se Obligacijskom zakonu obavezuje da naručene pošiljke preuzme i plati iznos otkupnine. Za sve nepreuzete pakete (vraćene zbog pogrešne adrese, nedostupnosti kupca ili bilo kojeg drugog razloga) zadržavamo pravo naplate troškova odlazne i povratne dostave te ugovornu kaznu u iznosu od 100 KN. U primjeru lažnih narudžba budemo primorani IP adresu prijaviti kao zlouporabu.

X